YEREL
Giriş Tarihi : 23-11-2023 23:58

Tever'den 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tever'den 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

İl Başkanı Tever, mesajında; öğretmenlerin mesleğini yerine getirirken aynı zamanda ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade ettiklerini vurguladı.

Öğretmenlerin, insanlığa doğruyu, güzeli ve iyi ahlakı öğrettiğini belirten Tever, şunları kaydetti: “Değerli Öğretmenlerimiz, her biriniz bu ülkenin geleceğini şekillendirmede kilit bir rol üstlenen, toplumun aydınlık yarınlarına yön veren değerli rehberlersiniz. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarken, siz değerli öğretmenlerimizin üstlendiği bu kutsal görevin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılına kavuşmasında çok büyük emekleriniz var. İkinci asrın Türkiye Yüzyılı olması da sizlerin yetiştireceği aklı hür, fikri hür, irfanı hür nesiller sayesinde olacaktır” dedi.

Eğitimin temel taşları olan öğretmenlerin, sadece bilgi aktarmakla kalmayıp, genç zihinlere doğruyu gösteren, onları şekillendirip bireysel potansiyellerini ortaya çıkaran rehber olduklarını ifade eden Tever: “Öğretmenlerimiz, her bir öğrencinin kabiliyetini keşfetmeye, öğrencilerimizi değerlerle donatmaya adanmış birer ilham kaynağıdır. Bu anlamlı günde, öğretmenlerimize olan minnettarlığımızı bir kez daha ifade etmek, emeklerinizi ve özverinizi vurgulamak istiyorum. Sizler, sadece öğrencilere bilgi veren değil, aynı zamanda onlara doğruyu, dürüstlüğü ve sevgiyi öğreten kılavuzlarsınız. Unutmayın ki, öğretmenlerin taşıdığı değer sonsuzdur. Sabırları ve bilgileriyle ülkemizin geleceğini aydınlatan, şekillendiren, güçlendiren öğretmenlerimiz, her zaman takdirle anılacaktır.

Görevi başında şehit olan öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden kıymetli hocalarımıza Allah'tan rahmet; emekliye ayrılmış olan tüm öğretmenlerimize de yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Bu anlamlı gün vesilesiyle Türkiye Yüzyılı'nın şafağında, kendini yeni neslin inşasına adamış, ufukta görünen aydınlığı ellerinde büyüten tüm değerli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutluyorum” dedi.

EditörEditör