GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-02-2024 11:57

THY İndirimli Uçuş Kampanyasını Duyurdu!

Türk Hava Yolları indirimli uçuş kampanyalarını duyurdu. THY'den yapılan açıklamaya göre yurt içi uçuşlarda ucuz bilet kampanyası düzenlendi.

THY İndirimli Uçuş Kampanyasını Duyurdu!

Türk Hava Yolları'ndan Ucuz Uçak Bileti Fırsatı! 1 Mart - 4 Nisan Arasında 799 TL'den Başlayan Fiyatlarla Uçun!

Havayolu seyahatleri her geçen gün daha da popüler hale gelirken, Türk Hava Yolları da bu popülerliği ucuz uçak bileti kampanyalarıyla taçlandırıyor. Son olarak 15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek bilet satışıyla 1 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında 799 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat imkanı sunan THY, 48.000 kişilik koltukla adeta bir seyahat şöleni vadediyor.

SON DAKİKA: THY indirimli uçuş kampanyasını duyurdu! İşte o tarihlerde...

Kampanya Detayları

Kampanyadan yararlanmak için 15-16 Şubat tarihlerinde Türk Hava Yolları'nın internet sitesi veya mobil uygulamasından bilet satın almanız yeterli. İstanbul Havalimanı'ndan çıkışlı veya varışlı olacak şekilde planlanabilecek yurt içi tek yön direkt Economy Class uçuşlarda geçerli olan kampanya kapsamında sunulan ücretler tek yön ücretler olarak belirtildi. KKTC Ercan Havalimanı'na yapılacak uçuşlar, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlar, Türk Hava Yolları codeshare seferleri ve AnadoluJet uçuşları kampanyaya dahil değil.

Fiyatlandırma

Kampanya kapsamında sunulan ücretler, seçilen pakete ve uçuş hattına göre değişiklik gösteriyor. EcoFly paketinde 799 TL'den başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunan THY, ExtraFly paketinde İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara ve Nevşehir hatları için 1.179 TL, diğer hatlar için ise 1.129 TL fiyat etiketi belirledi. PrimeFly paketini tercih eden yolcular ise tüm hatlarda 1.249 TL'ye bilet satın alabilecekler.

Fırsatı Kaçırmayın

48.000 kişilik koltuğun sınırlı sayıda olduğunu ve bu nedenle hızlı davranmanız gerektiğini hatırlatalım. 1 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında Türkiye'yi keşfetmek için bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

EditörEditör