GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2024 11:54

Ticaret köprüsü kuruldu!

Bulgaristan Sofya İtalya Fahri Konsolosu Antonia Casenelli ve beraberinde iş insanı Stefan'a Marianeschi, Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Genel Başkanı Erhan Pekkan, Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Erol Ulu ile birlikte ilimizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ticaret köprüsü kuruldu!

Karşılıklı ticaret

Bulgaristan Sofya İtalya Fahri Konsolosu Antonia  Casenelli, Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği  Başkanı Hasan Alişan'ı da makamında ziyaret ederek, “ Sakarya'da ilk defa bulunuyorum.  Güzel bir şehir. Burada  bu kadar çok işletme, Organize Sanayi Bölgesi olduğunu tahmin etmiyordum. Ekonomik  olarak ve bölge olarak güçlü  olduğunu gördüm. Benim ilgilendiğim konu  Sakarya'da  İtalya ile ilgili ticaret yapmak, ticaret adamlarını buluşturmak. Karşılıklı  güzel bir ticaret  yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Bir araya geleceğiz

SESOB Başkanı Hasan Alışan ise Bulgaristan Sofya İtalya fahri konsolosu Antonia Casenelli’ye ve beraberindeki heyete  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “Çok güzel bir görüşmemiz oldu. Bizlerden istediği dokümanları,  bilgileri en yakın bir zamanda göndereceğim ve İtalya ile Sakarya üretim yapan odalarımızın üyelerini önümüzde uygun zamanda ilimizde bir araya getirmek, tanışma  programımızı gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

EditörEditör