YEREL
Giriş Tarihi : 25-12-2023 13:08

TIR şoförünü rehin alıp canlı yayın yapmıştı! Yeni gelişme

Sakarya'da araması bulunduğu için kendisini yakalamaya gelen polislerden kaçan ve tır şoförünü rehin alarak Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'na kadar kaçıp sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Akyazılı Fatih B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TIR şoförünü rehin alıp canlı yayın yapmıştı! Yeni gelişme

Sakarya'da çeşitli suçlardan araması bulunan Akyazılı Fatih B. isimli şahıs, bir tır şoförünü rehin alarak kaçtı. Kocaeli'nin Körfez ilçesi Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul mevkiinde yolu kesilen Fatih B., polis ve jandarma ekiplerine ateş açtı.

Şüpheli, kendisini ikna etmeye çalışan ekiplere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşmek istediğini söyledi. İkna çabalarına rağmen şahıs teslim olmadı. Bunun üzerine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fatih B. ile telefonla görüşme sağladı.

Konuşmadan sonra şahıs teslim olmaya ikna oldu. Fatih B., önce rehineyi serbest bıraktı ardından kendisi dışarı çıktı. Bakan Yerlikaya ile görüşen Fatih B. kolluk kuvvetlerine teslim oldu.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlanan Fatih B., sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Hastanede sağlık kontrolünden geçen Fatih B., ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan Fatih B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AdminAdmin