Asayiş
Giriş Tarihi : 19-02-2024 12:06

Tır ve Kamyon Çarpıştı, Otoyol Trafiğe Kapandı!

Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen tır ve kamyon kazası sonrası, İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Kazada 3 kişi yaralanırken, kamyonun devrilme anı ve kurtarma çalışmaları havadan dron ile görüntülendi. Kazanın nedeni araştırılıyor.

 Tır ve Kamyon Çarpıştı, Otoyol Trafiğe Kapandı!

Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde meydana gelen tır ve kamyon kazası sonrası, İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Yaralıların kurtarılması ve araçların kaldırılması için yapılan çalışmalar havadan dron ile görüntülendi.

Kazada 3 Kişi Yaralandı

Türkiye'nin en önemli geçiş noktalarından biri olan Anadolu Otoyolu'nda, Bolu Dağı Tüneli'nden İstanbul'a seyir halinde olan patates yüklü kamyon ve tır çarpıştı. Kazada kamyon devrilirken, sürücü Yusuf Öztürk ve tır şoförü Enes Solmaz ile bir yolcu yaralandı.

Yol Trafiğe Kapandı

Kazaya ilk müdahaleyi olay yerinden geçen sürücüler yaptı. Bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin çalışması ile kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kaza sebebi ile İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Güzergahtaki araçlar geri döndürülerek Abant gişelerden çıkartıldı.

 

Tır ile kamyon çarpıştı, otoyol trafiğe kapandı

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Yaralılar ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazanın Nedeni Araştırılıyor

Kaza sebebi ile kapanan yolda kamyon ve tırın kaldırma çalışmaları havadan dron ile görüntülendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

EditörEditör