GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-01-2024 13:22   Güncelleme : 05-01-2024 13:26

Togg 2024 sipariş takvimi belli oldu: Çekiliş yok, öncelik yedek talihliler ve Nisan 2023 çekilişi katılımcılarına

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, 2024 yılı için sipariş takvimini açıkladı. Bu yıl çekiliş yapılmayacak, teslimatlar sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve üretim planlamasına göre gerçekleşecek.

 Togg 2024 sipariş takvimi belli oldu: Çekiliş yok, öncelik yedek talihliler ve Nisan 2023 çekilişi katılımcılarına

6-10 Ocak tarihleri arasında 2023 yılında yapılan çekilişte yedek listede yer alan kullanıcılar, konfigürasyonlarını güncelleyebilecek. 15-19 Ocak tarihleri arasında ise Nisan 2023 çekilişi katılımcılarından sipariş hakkı kazanamayanlar, öncelikli olarak sipariş oluşturabilecek. 20 Ocak itibarıyla da tüm kullanıcılar, siparişlerini oluşturabilecek.

Yeni üretim yılı değişiklikleri de dikkat çekiyor. Buna göre, standart 18 inç jantlara sahip V1 donanım tipi, kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla akıllı erişim altyapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası özelliklerine sahip "teknoloji ve konfor" paketiyle sunuluyor.

Kullanıcılar isterlerse arkadan itişli V1 donanım tipini, uzun menzil seçeneğiyle de satın alabilecek. Standart 19 inç jantlara sahip V2 donanım tipinde ise V1'de sunulan özelliklere ek olarak, elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar ile ön cam ve ısıtmalı arka koltuk özelliklerini içeren "kış paketi" ve acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi standart olarak sunuluyor.

Bu değişikliklerle birlikte Togg, kullanıcılarına daha fazla seçenek ve konfor sunmayı hedefliyor.

EditörEditör