SİYASET
Giriş Tarihi : 05-02-2024 13:35

Tömekçe'ye 2 Partiden Sürpriz Adaylık Teklifi! Siyasette Bomba Gelişme!

AK Parti'nin Adapazarı Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve grup sözcüsü Necdet Tömekçe'ye, Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti teşkilatlarından sürpriz bir şekilde Adapazarı Belediye Başkan Adaylığı teklifi geldiği öğrenildi. Bu gelişme, Sakarya siyasetinde bomba etkisi yarattı.

Tömekçe'ye 2 Partiden Sürpriz Adaylık Teklifi! Siyasette Bomba Gelişme!

Teklifleri Değerlendiriyor

Tömekçe, Nurettin Eryılmaz'a yaptığı açıklamada, 2 partiden de adaylık teklifi aldığını doğruladı. Kendi şartlarının ve koşullarının oluşması halinde bir karar vereceğini belirten Tömekçe, "Tabii şartlarım da var. Bu şartlarım kabul edilirse ona göre bir görüşme olacak." dedi.

Tömekçe'nin Adaylığı Siyasette Dengeleri Değiştirebilir

Tömekçe'nin, AK Parti'de uzun süredir aktif siyaset yapan ve önemli bir kitleye sahip olan bir isim olması, bu gelişmeyi daha da dikkat çekici kılıyor. Tömekçe'nin aday olması halinde, Adapazarı'nda seçimlerde dengelerin değişmesi ve çekişmeli bir yarış yaşanması bekleniyor.

Necdet Tömekçe'nin acı günü - Sakarya Yenihaber

Tömekçe Kimdir?

Necdet Tömekçe, 1970 yılında Adapazarı'nda doğdu. 1993 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 2004 yılından beri AK Parti Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeliği görevini yürütüyor. 2019 yılından beri de AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve grup sözcüsü olarak görev yapıyor.

EditörEditör