GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-01-2024 17:07

Trabzon'da baba oğlunu öldürüp intihar etti: Neden?

Trabzon'da baba oğlunu öldürüp intihar etti. Trabzon'da baba oğlunu öldürüp intihar etmesi, Türkiye'yi yasa boğdu. Olay, Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Çukurçayır Mahallesi'nde meydana geldi.

Trabzon'da baba oğlunu öldürüp intihar etti: Neden?

Pirali Emral (66), evde tartıştığı oğlu Hasan Emral'ı (47) tabancayla vurarak öldürdükten sonra, aynı silahla intihara kalkıştı. Ağır yaralı baba, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde, Çukurçayır Mahallesi Akın Sokak'ta meydana geldi. Saklı Kent Sitesi'nin 2'nci katında oturan Pirali Emral ile oğlu Hasan Emral arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Pirali Emral, tabancayla oğluna ateş edip, aynı silahı başına dayayıp tetiği çekerek intihara kalkıştı.

Oğlunu öldüren baba, aynı silahla intihar etti

Komşularının ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekiplerin incelemelerinde; başında kurşun girişi olup kanlar içinde kalan Hasan Emral'ın öldüğü, baba Pirali Emral'ın da ağır yaralandığı belirlendi. Pirali Emral, ambulansla Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Peki, babanın oğlunu öldürüp intihar etmesindeki neden neydi?

Hasan Emral

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, baba ve oğlunun arasında daha önce de tartışmalar olduğu ve bu tartışmaların şiddetli geçtiği öğrenildi.

Polis ekipleri, olayda kullanılan tabancanın da incelemeye alındı.

Trabzon'da meydana gelen bu elim olay, aile içi şiddetin ne kadar tehlikeli bir durum olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Aile içi şiddetle mücadelede, herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor.

Pirali Emral

Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için, aile içi şiddete karşı farkındalık oluşturulması ve gerekli önlemlerin alınması gerekiyor.

EditörEditör