SPOR
Giriş Tarihi : 07-12-2023 13:20

Trabzonspor, Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yakaladığı çıkışı Kayserispor mağlubiyetiyle sonlandırdı. Şimdi ise Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı. Mendy'nin cezası sona erdiği için forma giymesi bekleniyor. Pepe ise sakat olduğu için maçta yer alamayacak. Trabzonspor, 3 puan alarak toparlanma sürecini kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Trabzonspor, Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı

Süper Lig'de Abdullah Avcı ile yakaladığı çıkışı sahasında Kayserispor'a mağlup olarak devam ettiremeyen Trabzonspor, ara vermeden hafta sonu oynayacakları Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün sahasında Çorum FK'yı 3-1'lik skorla mağlup ederek 5'inci eleme turuna yükselen bordo-mavililer, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gaziantep FK maçının hazırlıklarına bugün başladı. Trabzonspor, 10 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Gaziantep FK'ya konuk olacak. Sivas deplasmanında gördüğü kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve Kayserispor maçında forma giyemeyen Mendy'nin takımdaki yerini alması bekleniyor. Gaziantep deplasmanında sakatlığı bulunan Pepe, bu maçta forma giyemeyecek.

 

Zirve yarışında olabilmek ve toparlanma sürecini kayıpsız geçmek isteyen Karadeniz ekibi, Gaziantep FK maçından 3 puanla dönüp, başarı serisi yakalamayı hedefliyor.

AdminAdmin