MAGAZİN
Giriş Tarihi : 09-02-2024 16:37

Tuğba Ekinci Pavyon Sahnelerinde: O Şimdi Asker Şarkısına Kalça Dansı!

Tuğba Ekinci, yine adından söz ettirmeyi başardı! Sosyal medya paylaşımları ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelen Ekinci, bu kez Ankara'da bir pavyonda sahne alarak sevenlerini şaşırttı. İnci Taneleri dizisiyle ünlenen Erkal Sonel ile birlikte pavyona giden Ekinci, "O Şimdi Asker" şarkısını seslendirerek kalça dansı yaptı.

Tuğba Ekinci Pavyon Sahnelerinde: O Şimdi Asker Şarkısına Kalça Dansı!

Kırmızı Elbise ve Kalça Dansı:

Kırmızı elbisesiyle pavyonda göz kamaştıran Ekinci, O Şimdi Asker şarkısını söylerken coşkulu bir şekilde dans etti. Performansıyla izleyenleri mest eden Ekinci, alkışlar topladı.

Sosyal Medyada Paylaştı:

Dans ettiği anları Instagram hesabından da paylaşan Ekinci, videoya "O şimdi Asker mi, Dilber mi?" notunu düştü. Ekinci'nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Erkan Sonel'le pavyona giden Tuğba Ekinci hem şarkı söyledi hem dans etti

Tuğba Ekinci ve Erkal Sonel Bir Arada:

Tuğba Ekinci ve Erkal Sonel'in bir araya gelmesi de dikkat çekti. İnci Taneleri dizisindeki "Gemileri Yakarım" şarkısıyla ünlenen Sonel, Ekinci'ye sahnede eşlik etti.

Erkan Sonel'le pavyona giden Tuğba Ekinci hem şarkı söyledi hem dans etti

Pavyonda Eğlenceli Anlar:

Ekinci ve Sonel'in eğlenceli anları pavyondaki diğer müşteriler tarafından da ilgiyle izlendi. Sahnede peş peşe konfetiler patlatılırken, Ekinci'nin dansı izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

EditörEditör