SPOR
Giriş Tarihi : 10-01-2024 12:19   Güncelleme : 10-01-2024 12:23

Tuncay Şanlı'dan Bartuğ Elmaz açıklaması: "Onu isteyen birçok kulüp var, tabii aramızda görmek isteriz"

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı ancak düzenli forma şansı bulamayan Bartuğ Elmaz'a Sakaryaspor talip oldu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, "Onu isteyen birçok kulüp var, Süper Lig takımları da var. Olursa tabii aramızda görmek isteriz" dedi.

Tuncay Şanlı'dan Bartuğ Elmaz açıklaması:

Antalya kampından dönen Sakaryaspor, Göztepe maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Tuncay Şanlı, kamp süreci ve takımın durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Şanlı, "Güzel bir kamp dönemi geçirdik, en önemlisi hava çok iyiydi. Hem mental hem de fizik olarak oyuncuların geri bildirimleri bizim için değerliydi. Oyun formatımızın üzerinde güzel bir çalışma oldu. Çok keyifli bir ortamda çalıştık. Döndük, devam ediyoruz çünkü cuma günü maçımız var. Oyuncu grubuma teşekkür etmem gerekiyor, hiçbir sorun yaşamadık. Güzel de bir test maçı yaptık, oradan da istediklerimizi aldık. Şimdi bugünden itibaren Göztepe maçına hazırlanıyoruz" dedi.

Tuncay Şanlı'dan Fenerbahçeli Bartuğ Elmaz açıklaması - Son Dakika Spor  Haberleri

Bartuğ Elmaz transferi hakkında konuşan Şanlı, "Kısa bir görüşmem oldu Bartuğ ile alakalı. Önemli ve özel bir yetenek. Zaten başkanımız ve yönetimimiz de transfer ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Ben çok fazla karışmıyorum diyebilirim ama Bartuğ ile ilgili öyle bir diyaloğa geçtim. Herhangi bir gelişme yok, sadece haber verecekler. Çünkü onu isteyen birçok kulüp var, Süper Lig takımları da var. Olursa tabii aramızda görmek isteriz" ifadelerini kullandı.

TRANSFER HABERİ | Bartuğ Elmaz gelişmesi! Tuncay Şanlı'dan flaş açıklama -  Aspor

EditörEditör