YEREL
Giriş Tarihi : 03-12-2023 21:29

Tuncer Salihoğlu'nun adı sokağında yaşayacak

Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği, Türkiye’nin ve Sakarya’nın tanınmış bisiklet antrenörlerinden Tuncer Salihoğlu'nun isminin yaşadığı sokağa verilmesi için Adapazarı Belediyesi'ne teklifte bulundu. Söz konusu teklif, 4 Aralık Pazartesi günü yapılacak olan Adapazarı Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında karara bağlanacak.

Tuncer Salihoğlu'nun adı sokağında yaşayacak

Adapazarı ilçesi Karaosman Mahalle’de bulunan 470 No’lu sokağın isminin, Türkiye’nin ve Sakarya’nın ünlü bisiklet antrenörlerinden ‘Tuncer Salihoğlu’ olarak değiştirilmesi için Adapazarı Belediyesi’ne başvuru yapıldı.

Başvuru, 4 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Adapazarı Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında görüşülecek.

Konuyla ilgili Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’nden yapılan açıklamada, “Türk Bisiklet Sporuna pek çok değer katan KAPTAN lakaplı Hocaların Hocası Tuncer Salihoğlu’nun yaşadığı sokağın isminin değiştirilmesi için Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği olarak, Adapazarı Belediyesi’ne başvuru yaptık. Başvurumuz 4 Aralık 2023 tarihinde yapılacak olan Adapazarı Belediyesi Meclis Toplantısı’nda gündem maddesi olarak ele alınacaktır. Vefatının Sene-i Devriyesinde Tuncer Salihoğlu Hocamızı Anmak, destek olmak ve bu tarihi güne şahitlik etmek isteyen tüm pedaldaşımızı Meclis Toplantısı’na bekliyoruz. Meclis Toplantısı’na katılmak için 13.30’da derneğimizde toplanıp hep birlikte gideceğiz. (Dernek formamızı yanınıza almayı unutmayınız.)” ifadeleri kullanıldı.

EditörEditör