GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2023 23:10

Türkiye'nin konuştuğu Kuveytli yazar Sakarya'da yaşamış!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafıyla uygunsuz hareketler yapıp paylaşan lise öğrencisi için Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaihi ‘kahraman öğrenci’ diyerek liseliye destek vermişti. Kuveytli yazarın Sapanca'da yaşadığı öğrenildi.

Türkiye'nin konuştuğu Kuveytli yazar Sakarya'da yaşamış!

Türkiye’de bir imam hatip lisesinde çekildiği öne sürülen görüntülerde, bir öğrenci elindeki Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafıyla uygunsuz hareketlerde bulundu. Tepki yağan görüntülerin ardından İstanbul Valiliği öğrencinin gözaltına alındığını duyurdu.

ATATÜRK'E UYGUNSUZ HAREKETLER YAPAN ÖĞRENCİYE KAHRAMAN DEDİ

Tüm bu gelişmeler devam ederken geçtiğimiz günlerde Atatürk’e hakaretler yağdırarak gündem olan Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’den öğrenciye destek paylaşımı geldi.

Yazar yaptığı paylaşımda,

Bu kahraman öğrenci, Türkiye’de istediği üniversitede öğreniminin tüm masraflarını karşılayacak, ben de aşırı Kemalistler tarafından yargılanırsa onu savunacak avukatın ücretini karşılayacağım. Hesabını bilen varsa bana göndersin veya benimle iletişime geçmesini sağlasın.” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM OLAN KUVEYTLİ YAZAR SAPANCA'DA İKAMET EDİYORMUŞ

Bu paylaşamın ardından Kuveytli yazar, sosyal medyada gündem oldu. OdaTV'de Kuveytli yazar hakkında bilgi almaya çalışırken yazarın saç ekimi için Türkiye'ye geldiği ve Sapanca'da ikamet ettiğini belirtti.

AdminAdmin