GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-01-2024 13:48

Tütüncü ve Batmaz Ailelerinin Çocukları Nişanlandı!"

Sakarya'nın sevilen isimleri Tuncay ve Elif Tütüncü ile Erol-Rahmiye Batmaz çifti, çocuklarının mutlu birlikteliğine tanıklık etmek için bir araya geldi. Pera Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Şirketi'nin kurucuları olan Tütüncü ailesinin oğlu Yiğit Tütüncü, Erol-Rahmiye Batmaz çiftinin kızları Şeyma Batmaz ile düzenlenen muhteşem nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımını attı.

 Tütüncü ve Batmaz Ailelerinin Çocukları Nişanlandı!

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur'un yüzük takma seremonisiyle taçlanan nişan törenine basın camiasından birçok tanıdık isim katıldı. Yalçın Akaltın, Atakan Çelik, Güven Hasbaş, Raif Ugan gibi isimlerin yanı sıra, Tütüncü ve Batmaz Ailelerinin akrabaları, arkadaşları ve sevenleri de bu mutlu günlerinde genç çifti yalnız bırakmadı.

Yiğit Ve Şeyma (10)

Evlatlarının ilk mürüvvetini büyük bir heyecanla karşılayan Tuncay-Elif Tütüncü ve Erol-Rahmiye Batmaz çifti, misafirlerini kapıda karşılayarak geleneksel nişan merasimine renk kattı. Muhammed Ögetürk Wedding (MOW) fotoğrafçılık ekibi, en özel anları ölümsüzleştirirken, davetliler Tütüncü ve Batmaz Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Thumbnail Yiğit Ve Şeyma (14)

Bu özel günü taçlandıran nişan, 31 Ağustos'ta Beyaz Kelebek düğün salonunda gerçekleşecek olan düğün cemiyeti ile doruk noktasına ulaşacak. Tuncay ve Elif Tütüncü, tüm dostlarına şimdiden düğünlerine davetiyelerini ileterek, bu mutlu günlerini birlikte kutlamak için çağrıda bulundular.

EditörEditör