SPOR
Giriş Tarihi : 05-02-2024 13:39

U18'lerde Büyükşehir Belediyesi'ne Şampiyonluk! Heyecan Dolu Final Maçı!

U18 Genç Erkekler Play-Off Basketbol Ligi'nde heyecan sona erdi! Tüm maçlarını kazanan Adnan Sevda yönetimindeki Sakarya Büyükşehir Belediyesi, finalde ASAŞ Gençlik'i 97-51 yenerek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

U18'lerde Büyükşehir Belediyesi'ne Şampiyonluk! Heyecan Dolu Final Maçı!

Müthiş Bir Heyecan

Camili Yenikent Spor Salonu'nda oynanan ve yoğun ilgi gören final maçı, ilk periyotta ASAŞ Gençlik'in 15-13'lük üstünlüğüyle başladı. İkinci periyotta ise Büyükşehir Belediyesi, oyunu kontrol altına aldı ve devreye 35-31 önde girdi.

Büyükşehir Belediyesi'nden Muhteşem Geri Dönüş

Devreye yenik giren Büyükşehir Belediyesi, üçüncü periyotta müthiş bir geri dönüş yaptı. Pota altında ve dış şutlarda etkili bir oyun ortaya koyan Yeşil-Siyahlılar, son periyoda 55-45 önde girdi. Dördüncü periyotta da rakibine üstünlük kuran Büyükşehir Belediyesi, maçı 97-51 kazandı ve şampiyon oldu.

I M G 6374

Diğer Derece Alan Takımlar

Play-Off Ligi'ni ikinci sırada ASAŞ Gençlik, üçüncü sırada Sakarya Basket ve dördüncü sırada Sakarya Gelişim tamamladı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Şampiyonluk Sevinci

Şampiyonluk kupasını Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Memiş Güzaldar'dan alan Büyükşehir Belediyesi basketbol takımı büyük sevinç yaşadı. Takım antrenörü Adnan Sevda, "Tüm maçlarımızı kazanarak şampiyon olduk. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum." dedi.

I M G 6367I M G 6367

EditörEditör