SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 14:52

Ümit Özdağ'ın Sakarya'daki Programı Açıklandı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 10 Mart Pazar günü Sakarya'ya gerçekleştireceği program detayları belirlendi. Sakarya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Özdağ'ın ziyareti çeşitli etkinliklerle dolu olacak.

Ümit Özdağ'ın Sakarya'daki Programı Açıklandı

Saat 13.30'da Premier Inn Otel'de başlayacak olan aday tanıtım toplantısıyla programı başlayacak. Burada partisinin adaylarını tanıtacak olan Özdağ, Sakaryalı seçmenlere partisinin vaatlerini sunacak.

Ardından saat 15.00'te Sakarya Yerel Kültür Derneği'ni ziyaret edecek olan Özdağ, burada da vatandaşlarla buluşarak partisinin Sakarya'daki çalışmalarını anlatacak. Saat 16.00'da ise Çark Caddesi'nde halkla kucaklaşacak olan Özdağ, Sakarya'nın kalbinde seçmenlerle bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyecek.

Günün son etkinliği ise saat 18.00'de Lima Park Otel'de düzenlenecek gençlik konferansı olacak. Burada gençlerle bir araya gelecek olan Özdağ, gençlerin sorunlarını ve beklentilerini dinleyerek gençlik politikalarını tartışacak. Bu etkinliklerle Ümit Özdağ, Sakarya'da seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürecek ve partisinin mesajlarını vatandaşlara ulaştırmaya çalışacak

EditörEditör