YEREL
Giriş Tarihi : 25-12-2023 13:50

Ünlü firmanın yetkili servisi bunu yaparsa! Yetkili servise de mi güvenemeyeceğiz !

Serdivan’da yaşanan olayda bir spor tesisi çamaşır makinesi aldı. Ünlü beyaz eşya firmasından alınan ürünü kurmak için firmanın yetkili teknik servisi ekibi geldi. Ekipte çalışan bir kişi “Size aynı ürünleri daha ucuza verebiliriz” dedi. Bunun üzerine yetkili servisin elemanına güvenen spor tesisi yönetimi hayatının şokuyla karşılaştı.

Ünlü firmanın yetkili servisi bunu yaparsa! Yetkili servise de mi güvenemeyeceğiz !

Duyanların “yok artık” dediği olay Serdivan’da yaşandı. Serdivan’da bulunan bir spor tesislerine ünlü bir firmadan çamaşır makinesi alındı. Makine geldikten sonra montaj için yine ilgili firmanın yetkili teknik servis ekibi kuruluma geldi. Çamaşır makinesi kurulduktan sonra yetkili servis ekibinden M.B., “Bize firmamızın fabrikasından defolu ürünler uygun fiyata geliyor” dedi. Bunun üzerine Spor Tesisi yöneticisi olan S.B., “Nasıl oluyor” diye sordu.

Bu soru üzerine yetkili servis çalışanı M.B., “Bize firmamızın fabrikasından defolu ürünler uygun fiyata geliyor. Bizde bunların satışını yapıyoruz. Eğer başka ürün almak isterseniz bizimle iletişime geçin” diye konuştu. Bu açıklama üzerine firma yetkilisi S.B. bir ürün için teknik servis personeline havale yoluyla ürünün ücretini gönderdi. Ancak büyük bir hata yaptığını daha sonradan anladıklarını belirten S. B., “Bize bu firmanın adıyla açılmış sahte mail hesabından onay maili attılar. Fakat ürünlerin teslim tarihinde ürünleri getirmeyip bir problem çıktığını söylediler” dedi.

Ürün tesliminin ertelendiğini belirten S.B., “Bu yaşananlardan biz şüphe duyduk. Ünlü firmanın yetkili servisini aradık. Yaşadığımız olayı aktardık. Yetkili Servis firmanın yöneticisi bize ‘Böyle bir durumdan haberdar değiliz. Böyle bir hizmetin var’ dedi. Aynı gün bizi işyerine çağırdılar ve bize ‘zararımızı karşılayacakları’ söylediler. Paranın ödeneceğine dair sözlü kefil oldular” dedi.

Ancak aradan geçen zamana rağmen kimsenin paranın ödenmediğini belirten S.B., “Bize sözlü kefil olan firmadan paramızı alamadık. Hatta firma yetkilileri hiçbir sorumluluk kabul etmediklerini söyledi. Bunun üzerine bizde Polis Merkezi’ne giderek suç duyurusunda bulunduk. Polis yaptığımız müracaatla ilgili yetkili servisin bizimle konuşan yöneticisi aradı. Ama telefonlarını açmadı. Biz arıyoruz yine telefonlarını açmıyorlar. Bizim hatamız ünlü bir beyaz eşya firmasının yetkili servisindeki ekibine güvenmek oldu. Mağduruz ve şikayetçiyiz” dedi.

AdminAdmin