Asayiş
Giriş Tarihi : 08-02-2024 17:26

Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Düzce'de polis ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirdikleri operasyonla uyuşturucu satıcısı E.Ç. ve alıcılarını yakaladı. Operasyon sonucunda 10 gram metamfetamin ve 2 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Şüpheli E.Ç. tutuklanırken, uyuşturucu kullananlar hakkında adli işlem başlatıldı.

Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen operasyon, sokaklarda uyuşturucu ticareti yapan şüpheli E.Ç.'nin fiziki takibe alınmasıyla başladı. Takip sonucunda gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli ve ondan uyuşturucu satın alan şahısların üzerinden 10 gram metamfetamin ve 2 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.

Şüpheli E.Ç, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Ayrıca, uyuşturucu madde satın alan 3 kişi hakkında da uyuşturucu madde kullanma suçundan adli işlem yapıldı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak çalışmalarına devam ederken, toplum sağlığını tehdit eden bu tür suçlarla etkin bir mücadele yürütmeye devam ediyor.

EditörEditör