SPOR
Giriş Tarihi : 27-02-2024 15:18

Valencia, Vinicius Belgeseli Çekimlerine İzin Vermedi!

Netflix'in Vinicius belgeseli için Valencia'dan şok eden karar! İspanyol kulübü, Real Madrid yıldızının hayatını anlatan belgeselin çekimleri için stadyuma giriş iznini reddetti.

Valencia, Vinicius Belgeseli Çekimlerine İzin Vermedi!

Netflix, Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior hakkında unutulmaz maç görüntülerini de içeren bir belgesel hazırlıyor. Belgesel ekibi, 2 Mart'ta Mestella'da oynanacak Valencia-Real Madrid maçını da çekmek istedi.

Ancak Valencia kulübünün yönetimi, Netflix'in bu talebini reddetti. İspanyol basınından Marca ve Relevo'ya göre Valencia, stadyumlarına girişleri veto etti ve belgeselde yanlış tarafta olmak ya da kendi kontrolleri dışında olumsuz bir şekilde tasvir edilmek istemediklerini belirtti.

Hugo Duro da Röportaj Vermeyi Reddetti:

Aynı doğrultuda, İspanya basınından gelen haberlere göre Valencia'nın Real Madrid altyapısından yetişen futbolcusu Hugo Duro da Netflix'e röportaj vermeyi dört kez reddetti. Belgesel ekibi, geçen sezon Mestella'da oynanan maçta Vinicius'un boğazını sıktığı olayın ardından Vinicius Jr hakkındaki düşüncelerini almak için Duro ile konuşmak istemiş ancak bu talep 4 defa reddedilmişti.

Geçen Sezon Irkçı Tezahüratlar:

Geçen sezon Valencia'nın sahasında oynanan maçta Madrid ekibinin yıldızı Vinicius'a maç boyunca ırkçı tezahüratlar yapılmış, Brezilyalı oyuncu bazı taraftarın kendisine yönelik maymun işareti yaptığını söylemişti.

İspanya Futbol Federasyonu'ndan Ceza:

İspanya Futbol Federasyonu, Valencia'ya 5 maç tribün kapatma ve 45 bin avro para cezası vermişti.

Valencia-Real Madrid maçı 2 Mart Cumartesi TSİ 23.00'da başlayacak.

EditörEditör