YEREL
Giriş Tarihi : 23-02-2024 17:12

Vali Karadeniz'den Berat Kandili Mesajı

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Sakaryalı vatandaşların Berat Kandili'ni tebrik etti.

 Vali Karadeniz'den Berat Kandili Mesajı

Vali Karadeniz, mesajında şunları kaydetti:

"Rahmet, bereket ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı Ramazan ayının müjdecisi olan bir Berat Kandili’ne daha kavuşmanın sevincini yaşarken, manevi bir atmosferde idrak edeceğimiz bu mübarek gecenin, gönül bağlarımızı, kardeşliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kandil geceleri, insanları bir araya getiren, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı, manevi yönleriyle öne çıkan önemli zaman dilimleridir.

Bu mübarek gecede tüm insanlığın barış ve huzur içinde yaşamasını diliyor, özellikle Müslüman coğrafyalarında yaşanan zulüm ve savaşların son bulmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlara ulaşabilmemiz için dua ediyorum.

Berat Kandili'nin tüm İslam aleminde hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu anlamlı gecenin herkes için huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum."

EditörEditör