SİYASET
Giriş Tarihi : 09-04-2024 13:03

Vekillerden Alemdar'a ziyaret

Bayram programları için Sakarya’ya gelen AK Parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekilleri Ertuğrul Kocacık ve Lütfi Bayraktar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Vekillerden Alemdar'a ziyaret

Şehre gelir gelmez ilk ziyaretini Sakarya Büyükşehir Belediyesine yaptıklarını ve Yusuf Alemdar’ı işinin başında gördüklerini söyleyen mesaj paylaşan Yavuz, “Şehre gelir gelmez ilk ziyaretimizi Büyükşehir Belediyemize yaptık. Saat 23.00 olmasına rağmen Sayın Başkanımızı büyük bir motivasyonla işin başında bulduk. Kendisine başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içinde Şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Vekillerle seçim çalışmaları üzerine istişare yapan ve destekleri için teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’da, “Seçim İşleri Başkanımız Ali İhsan Yavuz, Milletvekillerimiz Lütfi Bayraktar ve Ertuğrul Kocacık’ı ağırladık. Genel Başkan Yardımcımıza ve milletvekillerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte şehrimiz için çalışacağız” ifadeleriyle sosyal medya mesajı yayınladı.

 

AdminAdmin