GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-12-2023 16:28

Yağmur fırtınasında kanalizasyona düşen çocuk, 300 metre sürüklenerek diğer çıkıştan sağ çıktı

Brezilya'da aşırı yağış sırasında açık olan kanalizasyona düşen 7 yaşındaki çocuk, su kendisini kanalizasyon içinde yaklaşık 300 metre sürüklendi. Çocuk başka bir kapaktan mucizevi bir şekilde sağ çıkmayı başardı.

Yağmur fırtınasında kanalizasyona düşen çocuk, 300 metre sürüklenerek diğer çıkıştan sağ çıktı

Brezilya'da şiddetli yağmurda açık kalan kanalizasyona düşen 7 yaşındaki Raphael dos Santos, 300 metre sürüklenerek mucizevi bir şekilde başka bir çıkıştan sağ çıktı. Olayın ardından yaralanan çocuk, başına 25 dikiş atıldı. Şehir yetkilileri, rekor yağış sonrasında diğer drenajları kontrol ediyor.

 

BAŞKA BİR ÇIKIŞTAN ÇIKTI

Raphael dos Santos, Pazartesi günü güney şehri Cruz Alta'da bir yağmur fırtınası sırasında bir grup arkadaşıyla birlikteyken kapağı açık bir kanalizasyona düştü. Arkadaşları Raphael'i kurtaramayınca hemen babası Paulo Rocha'ya haber verdiler. Artık oğlunun kesinlikle kurtulamayacağını düşünen baba oğlunu evin yakınında bulunan kanalizasyon deliğinden çıktığını görünce gözlerine inanamadı.

BAŞINA 25 DİKİŞ ATILDI

Olaydan sonra kafasından yaralanan ve başına 25 dikiş atılan çocuk, suyun kendisini sürüklerken hareket edemediği, sürüklenirken bir anda diğer kanalizasyon çıkışına geldiğini ve suyun bir anda kendisini dışarı attığını söyledi.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Cruz Alta Belediye İşleri Dairesi, Pazartesi günü ortalama Aralık ayı için %29'luk bir artış olan rekor bir yağışın ardından şehir genelinde diğer drenajları düzgün bir şekilde kapatılmış olup olmadığını kontrol ettiklerini söylediYağmur fırtınasında kanalizasyona düşen çocuk, 300 metre sürüklendi. Mucizevi bir şekilde başka bir kanalizasyon deliğinden çıkarak kurtuldu

AdminAdmin