GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-12-2023 16:34

Yanında çalışan liseli kızı taciz eden fırıncıya 8 yıl hapis istemi! Savunması da olay kadar skandal

Adana'da fırın işletmecisi R.A., yanında çalışan lise öğrencisi E.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. 8 yıl hapsi istenen R.A. ilk duruşmada "Bir anlık cahillikti, neden yaptım bilmiyorum" diyerek kendini savunurken, genç kız ise fiziksel temasların son 2 haftada neredeyse her gün olduğunu söyledi.

Yanında çalışan liseli kızı taciz eden fırıncıya 8 yıl hapis istemi! Savunması da olay kadar skandal

Adana'da yanında çalışan liseli kıza istismarda bulunduğu öne sürülen fırıncının 8 yıl hapsi istendi. Mahkemede fırıncı, 'Pişmanım' diyerek kendisini savunurken, liseli kız ise her gün istismara uğradığını söyledi.

 

Yüreğir ilçesindeki bir fırında çalışan lise öğrencisi E.A., 28 Ekim'de polis merkezine giderek, çalıştığı fırının işletme sahibi R.A.'nın kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. R.A. polis ekiplerince 'çocuğa cinsel istismar' suçlamasıyla gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.A., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Cumhuriyet savcılığının yürüttüğü soruşturma tamamlanarak R.A. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'çocuğa karşı teşhir' suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 15'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. İddianamede şüphelinin zincirleme şekilde, farklı zamanlarda mağdura karşı sarkıntılık aşamasında kalan çocuğun cinsel istismarı suçunu işlediğine yer verildi.

"BİR ANLIK CAHİLLİKTİ, PİŞMANIM"

Davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık R.A., "Bir anlık cahillikti, neden yaptım bilmiyorum. İlk kez böyle bir şey yaşandı. Pişmanım" dedi.

NEREDEYSE HER GÜN TACİZ ETMİŞ

Mağdur E.A. ise duruşmada verdiği ifadede fiziksel şekildeki temasların son iki haftada neredeyse her gün olduğunu söyleyerek, "Şikayetçiyim" dedi. Mahkeme, eksik evraklar ve tanık ifadelerinin alınması için duruşmayı erteledi.

Yanında çalışan liseli kızı taciz eden fırıncıya 8 yıl hapis istemi! Savunması da olay kadar skandal

AdminAdmin