GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2024 15:55

Yavaş Yavaş Yükseliyoruz!

Bu futbol ile Eyüp engelini çok rahat geçeriz. Çorumspor’u yenerek ikinci yarının ikinci galibiyetini alan Sakaryaspor, Pazar günü yapacağı Eyüpspor maçına hem son üç maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek hem de ikinci yarıda ki galibiyet sayısını artırmak için çıkacak.

Yavaş Yavaş Yükseliyoruz!

Tam kadro: Sakaryaspor, ligde ki 24’üncü maçını İstanbul deplasmanında Eyüpspor ile yapacak. Cuma günkü idmandan sonra kampa girecek olan Yeşil-Siyahlılar, 25 Şubat Pazar günü Saat 19.00’da yapacağı maçın hazırlıklarına dün başladı. İstanbul’a 40 Puan ile 5’inci sırada gidecek olan Sakaryaspor, liderin maçına tam kadro çıkacak.

Cezalar bitti: Gençlerbirliği maçında 3 maç ceza alan Murat Cem Bodrum, 4 maç ceza alan Hasan Kılıç Çorum ve Bodrum maçında da ikinci sarıdan atılan Roshi’nin de bir maçlık cezaları tamamlandı. Lider Eyüpspor karşılaşmasına eksiksiz çıkmayı hedefleyen Teknik Direktör Tuncay Şanlı, haftanın ilk antrenmanında Çorum maçını değerlendirdi ve takımı gözden geçirdi.

Kırgınlık: Şanlı’nın, idmandan önce, Çorum maçının devre arasında oyundan alındığı için stadı terk eden Kasongo ile de özel bir görüşme yaptığı söylendi. Sakaryaspor’un en önemli golcüsünün gönlünü almaya çalışan Şanlı, sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Dino ile ilgili de sağlık ekibinden bilgi aldığı ifade edildi.

Yükseliş: Teknik Direktör Tuncay Şanlı, zirveye doğru yavaş, yavaş ilerlediklerini, Eyüpspor’u yenerek de üst sırada ki 4 takımı rahatsız etmeye devam edeceklerini söyledi. Bodrum, Kocaeli ve Göztepe’nin deplasmanda mücadele edeceklerini hatırlatan genç hoca” Biz de Eyüpspor’u sahasında yenip, bu fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz ” dedi.

EditörEditör