SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 11:07   Güncelleme : 07-03-2024 12:14

Yavuz: Sandıkları patlatacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Hendek’te bir araya geldi. AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’ndaki buluşmada Cumhur İttifakı adayının Turgut Babaoğlu olduğu vurgulandı.

Yavuz: Sandıkları patlatacağız

MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Öz’e ilçe başkanlığı görevinde başarı dileyen MHP Grup Başkanvekili Bülbül, Cumhur İttifakı birlikteliğiyle Hendek’te ve Sakarya’nın tamamında seçimleri kazanacaklarını ifade etti. Bülbül, seçim dolayısıyla meclis çalışmalarına ara verildiğini de belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti teşkilatlarıyla, adaylarımızla bizlerde sahada olacağız. Hendek’te, Sakarya’da ve bütün şehirlerimizde Cumhur İttifakının başarısı için çalışacağız” dedi.

 

YAVUZ: “REKOR BİR OYLA KAZANACAĞIZ”


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ise, “Sakarya’da 17-0 yapma hedefimiz yanında Türkiye rekoru hedefliyoruz. Hendek’ten AK Parti ve MHP birlikteliğiyle oy patlaması bekliyoruz. İnşallah sandıkları patlatacağız” diye konuştu.

 

“ONLARIN AK PARTİ’YE GERİ DÖNÜŞÜ YOK”


Toplantıda soru da alan Yavuz, “Hendek’te bir aday kendilerinin de Cumhur İttifakında olduğunu söylüyor, bu konuda ne söylersiniz?” sorusuna; Sayın Cumhurbaşkanımızda defalarca bahsetti. Bu trenden inen bir daha bu trene binemez. Ak Parti’den ayrılanların geri dönüşü yok. Cumhur İttifakının adayı tektir, Turgut Babaoğlu’dur” şeklinde net bir yanıt verdi.

 

BABAOĞLU: YENİ DÖNEME DAHA GÜÇLÜ GİRECEĞİZ


Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti ve Cumhur İttifakı gücü arkamızda. Halkımızın teveccüh ve desteği de çok şükür yanımızda. Önümüzdeki dönem değerli Grup Başkanvekilimiz, değerli Genel Başkan Yardımcımız, değerli Milletvekillerimiz ve merkezi yönetimin de destekleriyle Hendek’imiz için çok daha fazla yatırım ve hizmet bulacağız. Teşkilatlarımızla, kadrolarımızla hazırız ve yeni döneme çok daha güçlü gireceğiz” dedi.

EditörEditör