YEREL
Giriş Tarihi : 19-11-2023 17:14

Yavuz'dan '3 dönem kuralı' açıklaması! "Büyükşehirlerde 3 dönem kuralına takılan kimse yok, ilçelerde var ama..."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, katıldığı canlı yayında partideki 3 dönem kuralına ilişkin, "30 Büyükşehir ve 51 il belediyemizde 3 dönem kuralına takılan kimse yok. İlçelerde var ama onlar içinde kuralın uygulanıp uygulanmayacağına dair karar henüz verilmedi." açıklamasında bulundu.

Yavuz'dan '3 dönem kuralı' açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Kanal 7'de katıldığı canlı yayında seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"AK PARTİ VE MHP KADAR ÇOK İYİ ANLAŞAN BAŞKA İKİ PARTİ OLAMAZ"
Yavuz, Cumhur İttifakı'nın sağlam bir dayanışma içinde olduğunu vurgulayarak, "AK Parti ve MHP kadar çok iyi anlaşan başka iki parti olamaz. Çünkü tek referans noktamız milletimiz. Bizim aleyhimize olsa bile eğer milletimizin hayrına ise o konunun çözülmeme ihtimali kalmıyor" ifadelerini kullandı.

3 DÖNEM KURALI
AK Parti'deki 3 dönem kuralı hakkında konuşan Yavuz, henüz net bir kararın olmadığını belirterek, "30 büyükşehir ve 51 il belediyemizde 3 dönem kuralına takılan kimse yok. İlçelerde ise durum farklı, ancak bu konuda henüz bir karar alınmamıştır" şeklinde konuştu.

ADRES DEĞİŞİKLİĞİ
Adres değişikliği yapmak isteyen seçmenlere de seslenen Yavuz, "Ocak ayı içerisinde listeler askıya çıktığı zaman İlçe Seçim Kurulu'na elektrik, doğalgaz faturası gibi belgelerle giderek adreslerini güncelleyebilirler" bilgisini paylaştı.

EditörEditör