FUTBOL
Giriş Tarihi : 20-10-2023 23:30

"Yazıklar olsun" TFF'nin kararı Revivo'yu çılgına çevirdi: Tarih sizi de yargılayacak

Fenerbahçe ve Galatasaray'da da forma giyen İsrailli eski futbolcu Haim Revivo, TFF'nin Filistin için aldığı saygı duruşu kararını eleştirdi. İsrail'e destek veren ve TFF'yi kınayan paylaşımlar yapan 51 yaşındaki eski futbolcu, "Sana yazıklar olsun Türkiye Futbol Federasyonu. Gazzeli vatandaşlar için saygı duruşunda bulunacak siyah kurdaleler takacaksınız ama Hamas'ın katlettiği Yahudiler için bunu yapmıyorsunuz" dedi.

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'da da forma giyen İsrailli eski futbolcu Haim Revivo, TFF'ye sert şekilde tepki gösterdi.

TFF'YE TEPKİ GÖSTERDİ

İsrailli eski futbolcu Haim Revivo, TFF'nin Filistin için aldığı saygı duruşu kararına sert şekilde tepki gösterdi. Ülkesinin Gazze'de gerçekleştirdiği katliama destek veren Revivo, TFF'ye yüklendi.

Revivo'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı;

"Sana yazıklar olsun Türkiye Futbol Federasyonu. Gazzeli vatandaşlar için saygı duruşunda bulunacak siyah kurdaleler takacaksınız ama Hamas'ın katlettiği Yahudiler için bunu yapmıyorsunuz. Bu davranışın Türk halkının çoğunluğunu temsil etmediğine eminim. Ama endişelenmeyin gelecekte tarih sizi yargılayacak."

EditörEditör