TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 13-03-2024 13:58

Yeni Audi A3 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu!

Yeni Audi A3 modelleri tanıtıldı. Tasarımı, özellikleri ve fiyatıyla dikkat çeken araba alıcılarıyla buluşmaya hazır.

Yeni Audi A3 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu!

2025 Audi A3, tasarımındaki değişiklikler ve yükseltilmiş AllStreet versiyonuyla sürücülere tanıtıldı.

Bu yeni model, 1.5 litrelik hafif hibrit benzinli ve 2.0 litrelik dizel motor seçenekleri ile sunulacak. Audi, 2025 modeli için A3'ün Sedan ve Sportback versiyonlarına bir dizi yenilik getiriyor.  

2025 A3 modellerinin tamamı, düzleştirilmiş ve genişletilmiş donanım panjur içeren revize edilmiş bir ön tasarıma sahip. 

A3 AllStreet, sağlam görünümü sayesinde diğer A3 aile üyelerinden ayrılıyor. Süspansiyonu 15 mm (0,59 inç) yükseltilmiş ve büyütülmüş tekerlekler sayesinde yerden yüksekliği 30 mm (1,2 inç) arttırıldı. Standart olarak A3 AllStreet, 17 inç tekerleklerle geliyor ancak isteğe bağlı olarak 18 inç ve 19 inç jantlarla donatılabiliyor.

Audi, aynı zamanda modeli, yeni üçgen hava girişleriyle donatmış. Ek olarak, standart çatı raylarına sahip, siyah genişletilmiş tekerlek kemerleri bulunuyor ve isteğe bağlı olarak elektrikli bagaj kapağı ve çıkarılabilir çekme aksamı seçenekleri sunuluyor.

Audi A3 Özellikleri ve Fiyatı 

  • LED Gündüz Farı
  • Adaptive Cruise Assist ve Audi Pre-Sense güvenlik özellikleri
  • Yeni havalandırma menfezeleri
  • İç aydınlatma
  • Ayarlanabilir kol koyma yeri
  • %100 geri dönüştürülmüş polyester kumaş
  • 10.1 inç multimedya ekranı

Ayrıca birçok pazarda, örneğin Birleşik Krallık'ta, sürücüler myAudi uygulaması aracılığıyla bir aylık, altı aylık, bir yıllık, üç yıllık veya ömür boyu abonelik seçenekleriyle Adaptif Cruise Control ve uzun far asistanı ekleyebiliyorlar.

 

EditörEditör