SİYASET
Giriş Tarihi : 09-04-2024 15:09

Yeniden Refah Partisi'nden hükümete "İsrail"çağrısı: Kürecik'i kapatın

Ticaret Bakanlığı'ndan " İsrail'e ihracat kısıtlaması" başlığıyla yayımladığı ve 54 ürünü içeren kararın ardından Yeniden Refah Partisi'nden de açıklama geldi. Sosyal medyada yapılan paylaşımda, "Bu adımı bir adım daha ileri taşıyın. Kürecik'i kapatın!" denildi.

Yeniden Refah Partisi'nden hükümete

3 ŞARTTAN BİRİ GERÇEKLEŞTİ

Yerel seçimler sürecinde Yeniden Refah Partisi İstanbul adayını çekmek için AK Parti'ye üç şart sunmuştu. Seçim sürecinde Genel Başkan Fatih Erbakan, İsrail'le ticaretin sonlandırılması, Malatya'daki Kürecik Radar Üssü'nün kapatılması, emekli maaşının ise 20 bin TL'ye çıkarılması durumunda adayını geri çekeceğini söylemişti.

Yeniden Refah Partisi'nden İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı hakkında açıklama

BİR ADIM DAHA ATIN KÜRECİK'İ KAPATIN

İsrailin Filistin karşısında sergilediği zulüm devam ederken Ticaret Bakanlığı "İsrail'e ihracat kısıtlaması" listesi yayınladı. Yayınlanan liste sonrası Yeniden Refah Partisi'nden açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden gösterilen tepkide, " Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan bu durumu defalarca dile getirdi. İnkar ettiniz. Şimdi ise itiraf niteliğinde bir genelge yayınladınız. Atmış olduğunuz bu adımı bir adım daha ileri taşıyın. Kürecik'i kapatın!" denildi.

AdminAdmin