SİYASET
Giriş Tarihi : 01-02-2024 14:52   Güncelleme : 01-02-2024 15:09

Yeniden Refah Partisi'nin Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz Oldu"

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler ve Yerel Yönetimler seçimleri için Hendek Belediye Başkan adayını belirledi. Partinin Hendek Belediye Başkan Adayı, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz oldu. Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, adaylarının belirlenmesiyle ilgili bilgi verirken, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak seçim sürecinin uyum içinde geçeceğine dikkat çekti.

Yeniden Refah Partisi'nin Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz Oldu

Sedat Yalçın, ilçe basınıyla bir araya gelerek yaptığı açıklamada, "Hendek’te çekişmenin olmadığı, siyasilerin el ele kol kola gezdiği bir seçim yaşayacağız. Belediyeyi aldıktan sonra da siyasi çekişmelere son vererek Hendek için hep birlikte çalışacağız." dedi. Yeniden Refah Partisi'nin Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz'ın daha önce muhtarlık tecrübesine sahip olduğunu belirten Yalçın, adaylarının partilerine yakışır bir şekilde seçim çalışmalarını yürüteceğine inandıklarını söyledi.

Hendek'te İlk Resmi Başvuru Yeniden Refah'tan

Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz da açıklamasında, "Bütün gayretimle partimize yakışır bir şekilde diğer partili arkadaşlarımızı ağabeylerimizi eleştirmeden güzel bir çalışma yapıp Allah’ın izniyle bu yarışta kazanacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

Seçim sürecinde partinin birlik ve beraberliğine vurgu yapılması, adayın geçmiş deneyimleri ve Hendek için yapılacak çalışmaların öne çıkarılması, haberin SEO uyumlu olmasına katkı sağlayacaktır.

EditörEditör