SİYASET
Giriş Tarihi : 24-01-2024 16:12   Güncelleme : 24-01-2024 16:21

Yenigün Mahallesi’ne kadın eli değecek

İki dönemdir muhtar azalığı görevi yürüten Meral Kılıç, yeni dönemde Yenigün Mahallesi muhtar adayı oldu. Siyasete kadın elinin daha çok değmesi gerektiğini vurgulayan Kılıç gençler ve kadınlar için daha yaşanabilir bir Yenigün Mahallesi oluşturacağını belirtti.

Yenigün Mahallesi’ne kadın eli değecek

KADININ GÜCÜ ÖN PLANA ÇIKMALI
İki dönemdir mevcut muhtar Nevzat Berber’in azalığını yaptığını söyleyen Meral Kılıç, “Mahalleye daha fazla hizmet vereceğimi düşündüğüm ve kadın gücünü daha fazla ön plana çıkarmak için adaylığımı koymak istedim. Bu yolda da kadınlarımızın desteklerini arkamda hissetim. Hepsine sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yenigün Mahallesi’ne kadın eli değecek

“DAHA YAŞANABİLİR BİR MAHALLE”
Yenigün Mahallesi’ni daha yaşanabilir bir mahalle haline getirmek için çabalayacağını söyleyen Kılıç, “Cadde ve sokaklarımızı yenilemek, altyapılarımızı düzenlemek, çocuk parkları ve spor alanlarını çoğaltmak ve güvenlik önlemlerini arttırmak için bu yola çıktık. Özellikle gençler ve kadınlarımız için yeni hobi alanları açmak ve bunların kolay ulaşılabilir olmasını sağlamak istiyorum. En büyük amacım daha yaşanabilir bir Yenigün Mahallesi inşa etmek” dedi. 
“KADIN ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Siyasette kadınların azlığına dikkat çeken Meral Kılıç, “Kadınlar sen yapamazsın sen edemezsin denilerek evlerine hapsedilmiş. Halbuki evi çekip çeviren, yöneten, evin bir yuva olmasını sağlayan kadınlardır. Bu düzeni kuran kadınlar neden siyasette de düzeni sağlamasın? Toplum tarafından bastırıldığımız için geri planda kalan kadınlarımızın siyasette daha fazla ağırlığa sahip olması gerektiğini düşünüyor, bütün kadın muhtar adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Umarım hepsi başarılı olurlar. Kadının gücünü gördükten sonra daha da fazla kadın muhtar adayımız olacağından da hiç şüphem yok” dedi.

EditörEditör