YEREL
Giriş Tarihi : 28-11-2023 14:17

Yerli otomobil Amperino için yurtiçi ilk bayilik Sakarya'ya verilecek

AMPERİNO yerli ve milli elektrikli yerli otomobil fabrikasını ziyaret eden ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, ilk bayiliğin Sakarya’ya verileceği ifade etti.

Yerli otomobil Amperino için yurtiçi ilk bayilik Sakarya'ya verilecek

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ile birlikte yönetim kurulu üyeleri; Geçtiğimiz günlerde TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank tarafından tanıtımı yapılan; %100 yerli tasarım ve donanımla üretilmiş olan AMPERİNO’u yakından inceledi. Ardından Ar-Ge merkezini gezen Ulusal ve ekibi; üretilmiş olan ptotatipi inceleyerek deneme sürüşü yaptı.

2025 yılından itibaren seri üretimine başlanacak olan elektrikli araçla ilgili müjdeyi Başkan Ulusal verdi. “Yurtiçi ilk bayiliğin de otomotiv şehri olan Sakarya’mıza verilmesi sözünün almış olmanın müjdesini; başta ASRİAD Sakarya camiası olmak üzere, tüm Sakaryalı hemşehrililerimizle mutluluğunu paylaşıyorum” açıklamalarında bulunan Ulusal; “proje sorumlusu ve yönetim kurulu başkanı sayın Yakup Canseven ve ekibini kutluyor, fabrika teknik gezimizde bize eşlik eden İnegöl Belediye Başkan yardımcısı sayın Rıdvan Kocaağa’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, ASRİAD’ın öncü sloganı olan “Önce Nitelik“ tablosunu hediye etti.

AdminAdmin