GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-03-2024 13:07

Yeşilvadi Cumhur İttifakının yanında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ile Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Yeşilvadi Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı. Bülbül, burada yaptığı konuşmada “Hendek’in her tarafına hizmete koşan, en önemlisi de kendi üreten, Hendek’in parasını Hendek’te bırakan bu anlayış, desteklenmeyi sonuna kadar hak ediyor” dedi.

Yeşilvadi Cumhur İttifakının yanında

Başkan Babaoğlu ile seçim çalışmalarına katılan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Yeşilvadi Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adaylarının da yer aldığı ziyarette mahalle sakinlerine hitap eden Bülbül, Hendek’te özlenen belediyecilik anlayışının hakim olduğunu ifade etti.

“BORÇ BATAĞINDAN DÜZLÜĞE ÇIKIŞ”

“Üreten, Hendek’in parasını Hendek’te bırakan Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı anlayışı, desteklenmeyi sonuna kadar hak ediyor” diyen Bülbül şöyle devam etti:

Hendek Belediyesi’nin son 5 yılda ortaya koyduğu bir tablo var. Üreten, ürettiğini hizmete çeviren yönetim anlayışıyla, bugün Hendek’in her tarafında değişimi, dönüşümü görmek mümkündür. Yeşilvadi’de yapılan kilitli parke yol çalışmaları buna örnektir. Alt yapıdan üst yapıya çok önemli hizmetler yapılmıştır. Bunlar yapılırken, adeta rayından çıkmış Hendek Belediyesi’nin ekonomisini rayına oturtmak gibi bir başarı da söz konusudur. Bakın, 2019’da belediyenin bütçesi 60 milyon lira, buna karşılık borcu 117 milyon lira. Bütçenin iki katı fazlası borçla nefes alamaz hale gelen bir belediyeden, bütçesini 300 milyon liraya çıkaran ve borcunu da bütçenin yarısına düşüren bir belediye haline geldi Hendek. İşte bu başarıdır, Hendek’e çok büyük bir hizmettir.

“TURGUT BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı adayımız Turgut Babaoğlu’nun her zaman yanındayız, Hendek için, Sakarya için üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın teveccühünü, ilgi ve desteğini görüyoruz. Allah herkesten razı olsun. İnşallah, 31 Mart akşamı Hendek meydanında Cumhur İttifakı olarak milletimizin zaferini hep beraber kutlayacağız.

BABAOĞLU’NDAN ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS MÜJDESİ

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu ise yaptığı konuşmasında Yeşilvadi’ye yönelik çalışmalardan söz etti.

Çok amaçlı sosyal tesis projesini açıklayan ve bunun için en uygun yer olarak Yeşilvadi’yi belirlediklerini anlatan Başkan Babaoğlu, “Kapalı ve açık alanlara sahip düğün ve sosyal etkinlik alanlarını içeren çok amaçlı sosyal tesis projemizi burada hayata geçireceğiz İnşallah. Yine hava şartları müsaade etmediği için burada sözüm olan 3-4 kilometrelik bir yol çalışmamız gecikti farkındayım ama sözüm söz yapacağız” dedi.

EditörEditör