GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 12:32

Yozgatlılar Arabaşı Gecesi’nde Buluşuyor

Sakarya Yozgatlılar Dernek Başkanı Ramazan ÜNAL, tüm Yozgatlıları ve Sakarya halkını, 09 Mart Cumartesi gecesi düzenlenecek ‘Yozgatlılar Arabaşı Gecesi’ne davet etti. Saat 19.00’da Erenler Şaheser Düğün Salonu’nda gerçekleşecek geceye yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

Yozgatlılar Arabaşı Gecesi’nde Buluşuyor

Göreve geldiği günden beri aktif bir STK Başkanlığı ile kısa sürede adından söz ettiren, önemli projeleri olan Başkan Ramazan Ünal, “Birlik ve beraberlik Yozgatlıların, Bozok yigitlerinin özünde var. Ekip arkadaşlarımızla birlikte göreve geldiğimiz günden bu yana çok faydalı çalışmalara imza attık ve atmaya devam ediyoruz.

Sakarya’da yaşayan Yozgatlıların, memleketlerine olan duyarlılıklarını, gurbette de olsalar birlik ve beraberlik içinde artırmaları adına gayret sarf ediyoruz. Şimdi çok büyük bir organizasyona imza atmanın heyecanını yaşıyoruz. Amacımız, Yozgatlıları sosyal ve kültürel bir etkinlikte kaynaştırıp, eğlenmelerini, hoşça vakit geçirmelerini sağlamak.

Arabaşı yemeğimiz yörük yemeğidir. Türkmen beylerinin misafir ağırlamak için yaptıkları yemektir. Yozgat’ımıza aittir. Tüm Sakarya halkını "Arabaşı Gecesine, Büyük Şölene’ne davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

EditörEditör