SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 15:15

YRP'nin İstanbul Adaylığı İçin 'Yavuz Ağıralioğlu' Kulisi:

Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkartacağını duyurdu. Bu karar sonrasında kulislerde adaylık teklifi götürülen isim olarak Yavuz Ağıralioğlu yankılandı. Ancak Ağıralioğlu'nun teklifi reddettiği ve kendi partisini kurmayı düşündüğü öğrenildi.

YRP'nin İstanbul Adaylığı İçin 'Yavuz Ağıralioğlu' Kulisi:

31 Mart yerel seçimleri için siyasi partilerin adayları netleşiyor. Geri sayımın sürdüğü günlerde, Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkartacaklarını duyurdu. Bu karar sonrası gözler açıklanacak adaya çevrilirken, kulislerde, " Yavuz Ağıralioğlu'na teklif götürüldü" iddiası konuşulmaya başlandı.

 

İYİ PARTİ'NİN ÖNDE GELEN İSİMLERİ ARASINDAYDI

Yeniden Refah Partisi ilçe yöneticileri ile yapılan bir sohbette, İstanbul adaylığı için, "Yavuz Ağıralioğlu olabilir"dedikleri ve eğer olmadığı takdirde ise, "Elif Erbakan'ı görmek isteriz" diye ifade ettikleri aktarıldı.

AĞIRALİOĞLU KARARINI AÇIKLAMIŞ

Ankara kulislerinde, Ağıralioğlu'na teklif gittiği ancak Ağıralioğlu'nun teşekkür ederek, Yeniden Refah Partisi'nden aday olmayı düşünmediğini söylediği konuşuluyor. İstanbul adaylığı için teklifin bizzat Fatih Erbakan'dan gittiği de iddialar arasında.

YRP'nin İstanbul adaylığı için 'Yavuz Ağıralioğlu' kulisi

'ELİF ERBAKAN' İSMİ GÜNDEMDEKİ YERİNİ KORUYOR

YRP'nin kimi aday göstereceği merak edilirken, yaşananların ardından öne çıkan tek ismin Elif Erbakan olduğu biliniyor.

YRP'nin İstanbul adaylığı için 'Yavuz Ağıralioğlu' kulisi

EditörEditör