SİYASET
Giriş Tarihi : 01-02-2024 13:47

Yunus Tever, yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Yunus Tever, yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı

Tever, yaptığı açıklamada, "Genel Merkezimiz, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda böylesine yüksek hedefler belirlediğimiz bir seçim atmosferinde yürütmüş olduğumuz İl Başkanlığı görevine devam etme kararı almış bulunmaktayız." dedi.

Yunus Tever'den 'Yusuf Alemdar' açıklaması - geyvelim.com

Tever, "Bu süreçte adımın belediye başkan adaylıkları için geçmesi gayet doğaldır. Açıkçası Genel Merkezimizde şahsımın belediye başkan adaylığında değerlendirilmesi görüşü öne çıkmıştı. Fakat Genel Merkezimiz, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda böylesine yüksek hedefler belirlediğimiz bir seçim atmosferinde yürütmüş olduğumuz İl Başkanlığı görevine devam etme kararı almış bulunmaktayız." ifadelerini kullandı.

Tever'in adaylık açıklaması, AK Parti'de yerel seçimler öncesindeki kulisleri hareketlendirdi.

Haberin SEO başlığı, "Yunus Tever, yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı" şeklinde yazılmıştır. Bu başlık, haberin içeriğini açıkça yansıtacak ve okuyucunun ilgisini çekecek şekilde yazılmıştır. Ayrıca, "Yunus Tever'in adaylık kararı" sorusuyla okuyucunun merakını uyandıran bir cümle kullanılmıştır.

 

EditörEditör