GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-01-2024 10:59   Güncelleme : 29-01-2024 11:48

Yusuf Alemdar basınla bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, kentteki basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği buluşmada, seçim hazırlıkları ve projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Elegant kafede düzenlenen etkinliğe Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve birçok parti yetkilisi katıldı.

Yusuf Alemdar basınla bir araya geldi

Sakarya'da yaşanan trafik sorununa değinen Alemdar, "Evine gitmeye çalışan, öğrenci, memur ve işçi için trafik sorunlarını çözmek adına projelerimiz ve çalışmalarımız var. Bu konudaki çözümleri yakında kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Gazetecilerin yatay mimari ve deprem güvenliği konusundaki sorularına cevap veren Alemdar, "Yatay mimariden vazgeçmeyeceğiz ve tarım alanlarına asla zarar vermeden yapılaşma sağlayacağız. Ayrıca, deprem görmüş binaları tespit edip dönüştürme çalışmalarını hızlandıracağız. Serdivan'da 15 yıldır başarılı bir şekilde uyguladığımız yatay mimarimizden vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Sakarya Milletvekili Ali İnci, basın mensuplarına hitap ederken, "Sakarya'mız, seçimle sıkıntısı olmayan illerden biri. Hedefimiz, Sakarya'nın birinciliğini elde ederek daha büyük hizmetleri şehrimize getirmek" ifadelerini kullandı.

Yusuf Alemdar ise konuşmasında, "Sakaryamızı aldığımız yerden çok daha ileriye taşımak için 7/24 çalışacağız. İlçelerimizdeki başarılı hizmetleri sürdürecek ve yeni projelerle şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz" dedi.

 

EditörEditör