SİYASET
Giriş Tarihi : 02-02-2024 13:36

"Yusuf Alemdar, Berber Esnafıyla Buluştu: Esnafımızın Yanında Olmaya Devam Ediyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Cumhur İttifakı çatısı altında berber esnafıyla bir araya geldi. Konuşmasında paylaşım ve dayanışma ruhuna vurgu yapan Alemdar, özellikle pandemi döneminde esnafın yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, yeni dönemde de esnafın yanında olacaklarını belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak berber esnafıyla bir araya geldi. Oda Başkanı Haluk Hacıoğlu ve berber esnafının yer aldığı buluşmada Alemdar, esnafın yanında olma ve dayanışma ruhunu vurgulayarak, özellikle pandemi döneminde gerçekleştirdikleri çalışmalara dikkat çekti.

“Esnafımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz” 5

Oda Başkanı Haluk Hacıoğlu, Alemdar'ın 15 yıl süren belediye başkanlığı döneminde esnafa destek verdiğini belirterek, "Bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de Yusuf Başkanımız bizlere daha güçlü destek verecektir. Biz Berberler Odası olarak 800 üyemizle sayın başkanımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

“Esnafımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz” 3

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu da, "İyi günde de kötü günde de yanınızda olmaya devam edeceğiz. Ne zaman hangi konuda neye ihtiyaç olduysa en zor günde de en güzel gününüzde de her zaman yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ümit ediyorum ki yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize en güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

“Esnafımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz” 4

EditörEditör