YEREL
Giriş Tarihi : 10-11-2023 17:31

Yusuf Alemdar "Büyükşehir aday adayı olarak ilk ziyaretim" diye paylaştı: Hadi bismillah

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "İlk ziyaretim" diyerek yıllarda il başkanlığı görevi yaptığı AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti

Yusuf Alemdar

2009 yılından bu yana 3 dönemdir Serdivan Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Yusuf Alemdar, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını resmen duyurmuştu.

AK Parti'nin 3 dönem kuralı nedeniyle yeniden Serdivan Belediye Başkanı olamayacak olan Yusuf Alemdar, Büyükşehir aday adaylığı kapsamında çalışmalarına da başladı.

Başkan Alemdar, aday adayı olarak ilk ziyaretini uzun süre İl Başkanı olarak görev yaptığı AK Parti İl Teşkilatına gerçekleştirdi.

Beraberinde AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ile birlikte AK Parti İl Başkanı Yunus Tever'i ziyaret eden Yusuf Alemdar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak ilk ziyaretimizi bizlerin de siyaseten yetişmesine vesile olan AK Parti İl Başkanlığı'na yaparak kıymetli İl Başkanımız Yunus Tever'le bir araya geldik. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Haydi Bismillah..." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin