SİYASET
Giriş Tarihi : 26-01-2024 15:45

Yusuf Alemdar: “Esnafımızın Gücü, Şehrimizin Gücüdür”

Cumhur İttifakı AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (SESOB) ziyaretinde esnafın önemine vurgu yaptı. Alemdar, SESOB Başkanı Hasan Alişan ve oda başkanlarıyla bir araya gelerek, esnaf ve sanatkârların şehir için taşıdığı değeri vurguladı.

Yusuf Alemdar: “Esnafımızın Gücü, Şehrimizin Gücüdür”

Yoğun temaslarının ardından SESOB'u ziyaret eden Alemdar, ahilik kültürünün temsilcileri olan esnaf ve sanatkârların şehrin gücü olduğunu belirtti. Alemdar, “Esnafımız ne kadar güçlüyse, şehrimiz de o kadar güçlü olur. Çalışmayı şiar edinen, üretmek için gayret gösteren, istihdam sağlayan, şehrimize değer katan her esnafımızın yanındayız” dedi.

“Şehrimize Değer Katan Her Esnafımızın Yanındayız” 5

Buluşmada, TBMM KEFEK Komisyonu Başkanı Çiğdem Erdoğan, Milletvekili Lütfi Bayraktar, Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik de yer aldı. Başkan Adayı Alemdar, SESOB ile geliştirecekleri birliktelikle şehirde farklı bir atmosfer yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

“Şehrimize Değer Katan Her Esnafımızın Yanındayız” 4

Yusuf Alemdar, konuşmasında “İşin özü, sırrı birlik ve beraberlikte saklı. Rabbim daim eylesin” ifadelerini kullanarak, esnaf ve sanatkârların çözüm ortağı olacaklarını belirtti. Alemdar, esnafın güçlenmesinin şehrin genel gücüne katkı sağlayacağını vurgulayarak, sıkı iletişimle her türlü sorunun çözülebileceğine inandığını dile getirdi.

“Şehrimize Değer Katan Her Esnafımızın Yanındayız” 3

EditörEditör