SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 15:19

"Yusuf Alemdar: 'İlk Günkü Aşkla Çalışmaya Devam Ediyoruz'

Sakarya Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, uzun yıllar siyaset yapan önemli isimlerle bir araya geldi. Alemdar, "Sayın Cumhurbaşkanımızın, 'bu tekerlek tümsekte kalmadı, kalmayacak' sözünün karşılığını şu anda karşımda görüyorum. İlk günkü aşkla, heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Sakarya’mızın geleceğini en doğru şekilde kurmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. İnşallah sizlerin desteği ve duasıyla yeni dönemde şehrimiz için bambaşka bir sayfa açacağız" dedi.

Programa katılan Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Önceki dönem Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı gibi önemli isimlerle sıcak anlara sahne olan program, Alemdar'ın tüm katılımcılara teşekkür etmesiyle son buldu.

“İlk Günkü Aşkla Çalışmaya Devam Edeceğiz”4

Alemdar, konuşmasında "Sizlerin hakkı ödenmez. Bu davanın peşinde kapı kapı gezen, türlü zorluklara karşı göğüs geren ve az çok demeden Hakk’ın ve haklının mücadelesini sizler verdiniz. İnanıyorum ki bizlerin önünde sizin gibi büyüklerimiz olduğu sürece bu dava ilelebet devam edecektir" ifadelerini kullanarak geçmişe olan minnettarlığını dile getirdi.

“İlk Günkü Aşkla Çalışmaya Devam Edeceğiz”5

Alemdar sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bir kardeşiniz olarak karınca misali bıkmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sakarya’mızın geleceğini en doğru şekilde kurmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. İnşallah sizlerin desteği ve duasıyla yeni dönemde şehrimiz için bambaşka bir sayfa açacağız. Ahirete irtihal eden büyüklerimize de Allah’tan rahmet diliyorum."

“İlk Günkü Aşkla Çalışmaya Devam Edeceğiz”2

EditörEditör