SİYASET
Giriş Tarihi : 02-02-2024 13:26

"Yusuf Alemdar Minibüsçüler Esnaf Odası'nda Sakarya için Hazır ve Kararlı"

Sakarya'da yerel seçim hazırlıkları kapsamında Cumhur İttifakı AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Ziyarette Alemdar, AK Parti'nin belediyecilik anlayışını ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu vurgulayarak, "Biz Sakarya için hazırız ve kararlıyız" mesajını verdi.

Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası'nda gerçekleşen ziyarette, Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Oda Başkanı Ali Bektaş, "Yusuf Başkanımıza adaylığı süresince yürekten başarılar diliyoruz. Minibüsçü esnafı olarak ne gibi sorunlarımızın olduğuna Yusuf Başkanımız fazlasıyla hakim. Daha güzel hizmetlerin Yusuf Başkanımızla geleceğine inanıyoruz" ifadeleriyle Alemdar'a desteklerini iletti.

“Sakarya Için Hazırız Ve Kararlıyız” 4

Alemdar ise konuşmasında Türkiye Yüzyılı vizyonuyla AK Belediyecilik anlayışını vurgulayarak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye belediyecilik alanında adeta çağ atladı. Şimdi ise Türkiye Yüzyılı vizyonuyla AK Belediyeciliği çok daha ileriye taşımak hedefindeyiz. Biz Sakarya için hazırız ve kararlıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin Türkiye Yüzyılı vizyonuna sonuna kadar sahip çıkarak Sakarya’mızı geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

“Sakarya Için Hazırız Ve Kararlıyız” 2

"Allah sizlerden razı olsun. Can taşıyorsunuz. Fedakarlığınızdan ötürü sizleri tebrik ediyorum. Şehrimizin geleceği için beraber hizmet etmek istiyoruz. Bu şehirde anılarımız, dostluklarımız var, hikayelerimiz var, çocuklarımızın geleceği var. Biz çocuklarımızın geleceği için ortak akılla hareket etmek istiyoruz. Biz, bire bir bu yükü sırtlananlarla bir araya gelecek ve en hayırlısı ne ise onu yapacağız" diyerek esnafın fedakarlıklarına vurgu yaptı. Seçim sürecinde daha fazla güncellemeleri takip etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

“Sakarya Için Hazırız Ve Kararlıyız” 3

EditörEditör