SİYASET
Giriş Tarihi : 13-03-2024 17:30

Yusuf Alemdar Modern Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Erenler Modern Sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek dolaşarak Ramazanlarını kutlayan Alemdar, yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.

Yusuf Alemdar Modern Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Ziyarete Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer ve Erenler Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı da katıldı.

Alemdar, ziyaretlerin ardından yaptığı konuşmada, esnafa her zaman destek olacaklarını ve olası olumsuzluklarda yanlarında olacaklarını vurguladı. Modern Sanayi esnafına hayırlı kazançlar dileyen Alemdar, gelecek dönemde gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Alemdar, esnafın sıcak karşılamasından memnuniyet duyduklarını belirterek, kardeşlik duygularını sürdürmeyi ve esnaf ile ilişkilerini güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Ramazan ayının bereketini esnafla paylaşmanın önemine değinen Alemdar, seçimlere kısa bir süre kaldığını ve seçim sonrasında da ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi. Alemdar, görev süresince 16 ilçeyi ziyaret ederek sorunları çözmeyi hedeflediklerini belirtti.

“Şehrimiz Esnafının Yanında Olmaya Devam Edeceğiz” 3“Şehrimiz Esnafının Yanında Olmaya Devam Edeceğiz” 4“Şehrimiz Esnafının Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

EditörEditör