SİYASET
Giriş Tarihi : 26-01-2024 17:46

Yusuf Alemdar MÜSİAD'ı Ziyaret Etti: "Sakarya için Tüm Motivasyonumuzu Ortaya Koyacağız"

Cumhur İttifakı AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi'ni ziyaret etti. MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Filizfidanoğlu ve iş insanlarıyla buluşan Alemdar, şehrin çıkarlarını ön planda tutarak birlik ve iş birliği vurgusu yaptı.

Yusuf Alemdar MÜSİAD'ı Ziyaret Etti:

Konuşmasında Sakarya'nın önemine vurgu yapan Alemdar, "Bu şehir hepimizin. Dün büyüklerimiz vardı, bugün biz varız, yarın başkaları olacak. Asıl olan şehrimizin çıkarları ve gelişimidir. Hep birlikte tüm motivasyonumuzu Sakarya'nın gelişimi için ortaya koyacağız. İstişareyi elden bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

“Sakarya Için Tüm Motivasyonumuzu Ortaya Koyacağız” 3

Alemdar, MÜSİAD'a teşekkür ederek, "Gerek ülkemizin gerekse şehrimizin en önemli derneklerinden birisi olan MÜSİAD bizleri hiç yalnız bırakmadı. İnşallah bundan sonraki süreçte de iş birliğimiz artarak devam edecektir. Her ziyaretimizde bize kucak açan MÜSİAD ailesine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

“Sakarya Için Tüm Motivasyonumuzu Ortaya Koyacağız” 2

Sakarya'nın sanayi alanındaki stratejik konumuna da değinen Alemdar, "Sakarya, Türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden biridir. İthalat ve ihracat için gerekli tüm ulaşım ağlarına sahip olması ve nitelikli iş gücü ile stratejik bir öneme sahiptir. Önümüzdeki süreçte MÜSİAD'la iş birliğimizi artırarak, şehrimizin ekonomik kalkınması için gereken adımları atacağız" şeklinde konuştu.

“Sakarya Için Tüm Motivasyonumuzu Ortaya Koyacağız”

EditörEditör