SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 15:22

"Yusuf Alemdar: 'Ortak Akıl İle Şehrimize Hep Birlikte Hizmet Sunacağız'"

Sakarya Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, İl Başkanı Yunus Tever ile birlikte Sakarya Eşraf Platformu'nun toplantısına katıldı. Alemdar, "Ortak akıl ile şehrimize hep birlikte hizmet sunacağız" dedi.

Toplantının açılışında konuşan Alemdar, "Yıllardır sürdürdüğümüz hizmet siyasetinde şehrimize nice eserler kazandırdık. Yaptığımız her işte en iyisini yapmaya çalıştık. Şimdi de şehrimizin tamamı için önemli bir sorumluluk üstleniyoruz. İlçelerimizi geziyoruz, sorunlarımızı konuşuyoruz. İstişareyi elden bırakmıyoruz. Şehrimizin tüm dinamiklerini harekete geçirip birlikte karar almak adına ortaya koyduğumuz bu iradeye sizlerin de desteğini bekliyorum. İnşallah hep birlikte şehrimizin her ilçesinde ve toplumumuzun tüm kesimine hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“Ortak Aklı Önceleyerek Şehrimize Hep Birlikte Hizmet Sunacağız” 3

Alemdar, çözüm odaklı çalıştıklarını vurgulayarak, "Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden itibaren 16 ilçemizi karış karış gezdik ve gezmeye devam ediyoruz. Beklentileri, talepleri ve sorunları dinliyor, çözümleri planlıyoruz. İstişareler yaparak ortak akıl ile şehrimizin gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah seçimden sonra bu ziyaretlerimizi daha sıklaştırarak hemşehrilerimizle iletişimimizi koparmayacağız. Mesele şehrimizin gelişimi olduğunda, inanıyorum ki hep birlikte bir merkezde toplanabiliriz. Bu vesile ile Sakarya Eşraf Platformu'nun bu güzel toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

“Ortak Aklı Önceleyerek Şehrimize Hep Birlikte Hizmet Sunacağız” 2

EditörEditör