GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-01-2024 14:19

Yusuf Alemdar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Seçim Çalışmalarına Hızlı Bir Başlangıç Yaptı"

18 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Yusuf Alemdar, seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Cuma günü akşamı AK Parti il binası önünde düzenlenen programla start verilen seçim çalışmalarında, Alemdar bugün sabah Dar Sokak ve PTT Sokak Demokrasi Meydanı'nda esnafları gezdi. Ardından AK Parti Adapazarı teşkilatını ziyaret ederek ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kollarıyla bir araya geldi.

Yusuf Alemdar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Seçim Çalışmalarına Hızlı Bir Başlangıç Yaptı

Alemdar, günlük programını şehirde ve ilçede sürdürmek üzere partilileriyle birlikte AK Parti Adapazarı ilçe başkanlığından ayrılırken HALK54 mikrofonuna konuştu.

50908Fdf 078C 4D3B 9F43 B8629C136C3E

Seçim çalışmaları kapsamında merhum belediye başkanlarının kabirlerini ziyareti sorusuna Alemdar, "Şehrimize büyük hizmetleri ve emekleri olan Rahmet-i Rahman'a kavuşan dava arkadaşlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Duran’ı, İl Başkanlarımız Şenol Morgül ve Fevzi Kılıç'ı kabirlerini ziyaret ederek dua ettik. Bizde hiçbir zaman kazanan kaybeden olmaz, bu bir nöbet değişimidir. Bu bir hizmet yarışıdır ve Allah'ın nasibidir. Biz hizmet için varız, ülkemize ve milletimize hizmet için varız. Hizmet yarışında rakiplerimizle birlikte varız. Sakarya’da Cumhur İttifakı MHP ve AK Partimiz ile en yüksek oyu alarak 1 Nisan sabahı görevi devralacağız" şeklinde konuştu.

EditörEditör