SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 11:44   Güncelleme : 23-02-2024 12:10

Yusuf Alemdar, Sakarya için Projelerini Açıkladı

Sakarya'nın geleceğine yönelik önemli adımlar atmak amacıyla harekete geçen Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Erenler'deki bir otelde düzenlediği basın toplantısında kapsamlı projelerini açıkladı.

Yusuf Alemdar, Sakarya için Projelerini Açıkladı

Alemdar, kentsel dönüşüm, ulaşım, yeşil alanlar, çevre, tarım, enerji, sosyal hizmet, turizm, sanayi, ticaret, eğitim, spor, kültür-sanat, altyapı ve dijital dönüşüm gibi çeşitli alanlara yönelik detaylı planlarını kamuoyuyla paylaştı.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un da aralarında bulunduğu birçok önemli isim katıldı. Alemdar, "Şehrimizin her bir köşesine eser ve hizmet ulaştırmak istiyoruz. Önceliklerimizi çok iyi biliyoruz. Bu noktada da gerekli hazırlıkları yaptık. Ayrıca ilçelerimizin potansiyelini de ortaya çıkaracak adımlar atacağız. Tüm enerjimizle çalışacağız. Hep birlikte Sakarya’yı geleceğe hazırlayacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Alemdar'ın Sakarya için öngördüğü bu vizyoner projeler, şehrin gelişimine ve refahına büyük katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Effff76F 80Ee 4F95 8A33 4Ecd955D7294

EditörEditör