SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 15:27

"Yusuf Alemdar: 'Söğütlü'de Hizmet Dolu 5 Yıl Başlayacak'

Sakarya Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Söğütlü'de gerçekleştirdiği halk buluşmasıyla vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Alemdar, "Bizim siyasetimiz millete hizmet siyasetidir. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Söğütlü'ye hizmetlerimiz olacak. İlçemizin avantajlarını en iyi şekilde kullanacağız. Rabbim birlikteliğimizi daim eylesin" dedi.

Programa, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Söğütlü Belediye Başkan Adayı Selçuk Kurt ve AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Suat Dirhemci de katıldı.

AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Suat Dirhemci, programın açılış konuşmasını yaparak, "Sizlerin coşkusu bizim heyecanımızı ve sorumluluklarımızı artırıyor. Allah'ın izniyle bu sorumluluğun bilinciyle tüm gayretimizi ortaya koyacağız. Söğütlü'de Cumhur İttifakı'nın adayı Selçuk Kurt'tur. İnşallah 31 Mart'ta Selçuk başkanımıza ve Yusuf başkanımıza Söğütlü'den rekor bir oy alacağız" dedi.

“Söğütlü’de Hizmet Dolu 5 Yıl Başlayacak” 6

Söğütlü Belediye Başkan Adayı Selçuk Kurt, "Allah sizden razı olsun. Bizleri bu akşam yalnız bırakmadınız. Allah'ın izniyle 31 Mart'tan zaferle ayrılarak yeni dönemde bambaşka bir Söğütlü'yü hep birlikte oluşturacağız. Söğütlü, şehrimizin merkezine en yakın ilçeler arasında geliyor. İnşallah bu avantajımızı en doğru şekilde kullanacağız" şeklinde konuştu.

“Söğütlü’de Hizmet Dolu 5 Yıl Başlayacak” 5

Başkan Adayı Alemdar, "Bu yağmurun altında davasına sahip çıkıp gelen herkese teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Söğütlü'nün çok daha büyük hizmetlere ihtiyacı var. Hak ettiği hizmeti alma zamanı. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Söğütlü'ye bugüne kadar almadığı hizmetleri kazandıracağız. Söğütlü için durmadan yorulmadan çalışacağız" ifadelerini kullanarak, 7 gün 24 saat hizmet sözü verdi. MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ise, "İnşallah 31 Mart'ta çıkacak sonuç Söğütlü için hayırlı olacaktır. Yeni dönemde Cumhur İttifakı'nın bileşenleri olarak sorunlarımızı çözmek adına haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde olacağız, bunun sözünü veriyoruz" dedi.

“Söğütlü’de Hizmet Dolu 5 Yıl Başlayacak” 4

“Söğütlü’de Hizmet Dolu 5 Yıl Başlayacak” 3

EditörEditör