SİYASET
Giriş Tarihi : 07-02-2024 12:44

Yusuf Alemdar ve Minikler Arasında Renkli Görüntüler - Eğitim Farkındalığı Oluşturuluyor

Sakarya'nın Serdivan ilçesindeki Özel Eğitim Anaokulu'nun açılışına katılan Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, minik öğrencilerle keyifli anlar yaşadı. Açılışta konuşan Alemdar, çocukların geleceğini şekillendirmenin iyi bir eğitimle mümkün olduğunu vurgulayarak, potansiyellerini keşfetmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Yusuf Alemdar ve Minikler Arasında Renkli Görüntüler - Eğitim Farkındalığı Oluşturuluyor

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde gerçekleştirilen Serdivan Özel Eğitim Anaokulu'nun açılış törenine katılan Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, renkli ve coşkulu anlara tanıklık etti. Program boyunca minik öğrencilerle yakından ilgilenen Alemdar, çocukların geleceğini şekillendirmede eğitimin kilit öneme sahip olduğunu vurguladı.

“Çocuklarımız Için Tüm Imkânları Seferber Edeceğiz” 5

"Ailelerimizle eğitim farkındalığı oluşturacağız" diyen Alemdar, "Bir toplumun değerlerini belirleyen en önemli unsur eğitimdir. Eğitim ailede başlar, okulda devam eder ve hayat boyu sürer. Bu evlatlarımız bizim geleceğimiz olacak. Bu noktada ailelerimize de önemli görevler düşüyor. İnşallah yeni dönemde oluşturacağımız eğitim farkındalığıyla hem ailelerimizle hem de çocuklarımızla birlikte olacağız" şeklinde konuştu.

Açılış törenine Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere ve Okul Müdürü Ahmet Göktaş gibi önemli isimlerin yanı sıra bölge halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Yusuf Alemdar'ın Serdivan'daki bu etkinliği, eğitimde yeni bir dönemin başlangıcını müjdelediği gibi, ailelerle birlikte hareket ederek eğitim farkındalığının artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

AdminAdmin