EKONOMİ
Giriş Tarihi : 27-02-2024 13:09

Yusuf Alemdar’a Kaynarca’da Yoğun İlgi!

Kaynarca Turnalı ve Karaçalı mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Altyapıdan üstyapıya, sosyal donatı alanlarından doğalgaza kadar talepleri biliyoruz. İlçe merkezimizin eksiklerini tamamlayacağız. Karadeniz kıyısından Karasu ve Kocaali kadar Kaynarca faydalanamıyor. Bunu da çözeceğiz. Sahillerimizi taradık, Kaynarca’yı sahille buluşturacağız. İlçemiz deniz turizmiyle gelişecek” dedi.

Yusuf Alemdar’a Kaynarca’da Yoğun İlgi!

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, Kaynarca’da bir dizi program gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde Turnalı ve Karaçalı mahalle sakinleriyle buluşan Alemdar, oldukça yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Programlarda Kaynarca Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Muhammet Ali Pulat, MHP Kaynarca İlçe Başkanı Nail Dursun, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meva Eryiğit ve Kaynarca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Aykan Ayan hazır bulundu.

Cumhur İttifakı gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için kuruldu

Programda selamlama konuşması yapan AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Muhammet Ali Pulat, “Bizlere bu coşkuyu yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kaynarca her zaman olduğu gibi bu davaya olan inancını ortaya koyuyor. İnşallah 31 Mart sonrası bu coşkuyu hizmet siyasetiyle birleştirerek geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğiz” diye konuştu.

MHP Kaynarca İlçe Başkanı Nail Dursun ise, “Bu görkemli karşılama için şükranlarımı sunuyorum. Şunu net bir şekilde ifade etmeliyim ki, saygıdeğer liderlerimiz Cumhur İttifakı’nı gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için kurdu. Bizler de bu noktada bu davanın bileşenleri olarak omuz omuza mücadelemizi sürdürüyoruz. 31 Mart sonrası hem Sakarya’da hem de Kaynarca’mızda çok farklı bir dönemin kapılarını aralayacağız” dedi.

Yaparsa Cumhur İttifakı yapar

Kaynarca Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, sonuç odaklı çalışacaklarını ifade ederek, “Bu coşku için bir kardeşiniz ve evladınız olarak hepinize teşekkür ediyorum. Kaynarca’nın içinden çıkan bir genç olmaktan bir kez daha gurur duydum. Kaynarca’nın sorunlarını biliyoruz. İnşallah yeni dönemde Yusuf başkanımızın destekleriyle Kaynarca’mız için hızlı ve sonuç odaklı çalışacağız. Durmak yok kaldığımızdan yerden ayrıştırmadan birleştirerek yola devam edeceğiz. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar” şeklinde konuştu.

Kaynarca deniz turizmiyle gelişecek

Turnalı Mahallesi’nde konuşan Alemdar, “Bu akşam Turnalı coşkusunu tüm samimiyetiyle ortaya koyuyor. Rabbim nasip etti, Cumhur İttifakının büyükşehir adayı olarak karşınızdayım. Altyapıdan üstyapıya, sosyal donatı alanlarından doğalgaza kadar talepleri biliyoruz. İlçe merkezimizin eksiklerini tamamlayacağız. Karadeniz kıyısından Karasu ve Kocaali kadar

Kaynarca faydalanamıyor. Bunu da çözeceğiz. Sahillerimizi taradık, Kaynarca’yı sahille buluşturacağız. İlçemiz deniz turizmiyle gelişecek” dedi.

Doğalgaz ulaşmayan mahalle kalmayacak

Bir diğer durağı olan Karaçalı Mahallesi’nde konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Daha güzel Sakarya, daha güzel Kaynarca için yola çıktık. Sahalardayız, Kaynarca’mızın ve şehrimizin daha iyi günlere gelmesi için çalışacağız. Tüm sorunları beraber çözeceğiz. Şehrimizin 672 mahallesinde doğalgaz sorununu çözeceğiz. Artık doğalgaz sorunumuz olmayacak. Üreticimizin yanında olacağız. Gübre ve mazot desteğimizin yanı sıra ürün analizleriyle teşvik edeceğiz. Soğuk hava depoları gereken yere soğuk hava deposu yapacağız. Kaynarca’da hizmet ve eser üreteceğiz. İnşallah göreve geldiğimiz günden itibaren birçok projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

“Kaynarca Sahillerini Vatandaşlarımızın Kullanımına Sunacağız” 7“Kaynarca Sahillerini Vatandaşlarımızın Kullanımına Sunacağız” 6“Kaynarca Sahillerini Vatandaşlarımızın Kullanımına Sunacağız” 5

EditörEditör